Kan det aldri blir min tur

Denne uka har vært en liten demper.

Den begynte veldig bra, med mail om nytt salgstrinn på leiligheter som jeg ikke fikk før jul. Så da var det bare å svinge seg rundt. Jeg fylte ut kjøpstilbud, snakka med rådgiveren min i banken. Det var litt viktig at hun syntes dette var innafor, siden leilighetene hadde gått opp i pris med 600 000,-

Så sendte jeg inn skjema, og onsdag ettermiddag satt jeg bokstavelig talt med telefonen i hånda og mailen på pc, og oppdaterte jevnlig. Da klokka ble 6 fikk jeg mail om at det var kommet inn 50 kjøpstilbud på de 28 leilighetene som var i dette salgstrinnet, og at jeg dessverre ikke var en av de heldige denne gangen heller. På den positive siden skulle de prøve å få ut siste salgstrinn før sommerferien.

Torsdagen brukte jeg da på å være irritert over at jeg aldri har flaks når det kommer til kjøp av leilighet. Nå har jeg vært med på tre loddtrekninger og lagt inn bud i 3 budrunder (sikkert 6 budrunder jeg ikke har lagt inn bud på, fordi budene fort har blitt alt for høye for meg), og jeg har ikke fått noen ting.

Fredagen brukte jeg på å planlegge helga, også var jeg på villmarksmessa i Lillestrøm sammen med ei venninne. Der fikk jeg meg ett par militær ullsokker, to nye pannebånd, en lue og en sammenleggbar spade. Spaden er vell å merke til å ha med på tur om vinteren, så jeg kan grave bålplass, sitteplass etc., og til å ha i bilen når jeg står parkert ute og det er fare for å bli sperra inne av måkebilen.

Så i dag har jeg brukt dagen til å rydde i tingene mine. Alt jeg skal kvitte meg med (som jeg ikke bruker), er nå lagt ut for salg på Shpock og LetGo.

I morgen går dagen med til å rydde enda mer. At jeg ikke kommer til å bruke, har to av eller har kjøpt men aldri brukt skal bort!! Mer penger inn i kassa, så kan jo jeg også by litt høyere

 

 

Gjør et kupp, ting selges til 50,-

 

 

#boligjakten #shpock #letgo

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg