Bjønnåsen

I dag starta jeg opp halv 10 med klesvask. Det viktigste var å få vaska superundertøyet mitt, så jeg har klær til jobb til uka, men etter dette ventet mange flere maskiner. Da maskin nr 2 var ferdig, og jeg hadde sortert meg gjennom to skuffer med klær i klesskapet mitt, begynte jeg å bli rastløs. Da var det bare å sende melding til Anitha. Ut på tur? Etter å ha satt på maskin nr 3 med klesvask dro jeg å hentet Anitha, også tok vi turen opp til Bjønnåsen i Rælingen. 

Vi var forberedt på at det skulle være litt snø, ikke bare grus og sti, Så da tok vi på oss fjellsko i dag også. De var selvfølgelig fremdeles litt våte etter gårsdagens tur. Det vi ikke var forberedt på var at det skulle være skøytebane 90% av veien. Her burde man jo hatt brodder.

Uansett så gikk det jo fint. I går var det jeg som tryna et par ganger, og banna meg gjennom noen km. I dag var det Anitha. Et godt team da, når vi har ulike styrker og svakheter, og kan pushe hverandre videre. Selv om det for det meste har vært Anitha som pusher meg, men det har også noe med at det har vært ting med høyde vi har gjort i det siste. 

Vell oppe på toppen ble det en liten pust i bakken før vi satte kursen nedover igjen.

Etter ca 2 timer på glattisen var vi nede ved bilen igjen. Noen med et blåmerke mer enn da vi startet, og begge med litt busker i håret.

 

 

Sunday Funday

 

 

#sundayfunday #liveterbestute #norgeerikkeskaptforåsittepåræva #utpåturaldrisur #bjønnåsen #rælingen #nopainnogain #teamwork #fitgirl 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg