Harrytur

I dag har jeg brukt dagen på hyggelig harrytur til Charlottenberg med ei venninne. Vi dro hjemmefra rundt 11, og var ikke hjemme før ca 17.30.

Siden det hadde snødd litt i natt, og værvarslet sa det skulle snø i dag også, kjørte vi gjennom Kongsberg i stede for Bjørkelangen. Da er det større sjanse for at veiene er bare, når det ikke er noe småveier.

Det var egentlig veldig lite folk på shopping i Sverige i dag. Selv om det virket veldig fullt på parkeringen. Vanligvis må du bane deg vei gjennom polet å stå i kø i en evighet før du får betalt for deg, men i dag var det nesten fritt frem, og bare to stk før oss i køen. Sånn var det også i andre butikker. Eneste stedet vi sto litt i kø var på Sport shoppen.

Jeg svidde av mellom to- og tre tusen kroner i dag da. Men jeg fikk meg mye nyttig. På polet ble det 670,-. Omtrent 700,- var mat. Jeg handla ti pakker knekkebrød, fire poser puffa ris, ett brød, kanelboller, tre bokser caprisone, nesespray, tre pro pudding, og tre kilo havregryn. Alt glutenfritt seff.

Ellers handle jeg langrenns bukse 499,-, to par tåfis sokker 80-, to par nye ullsokker 80,-, og ny bikini til ca 800,-

 

Lunsjen ble bakt potet med skinkerøre på Cafe Oliveta.

Vi var ganske slitne begge to i dag, så det ble ikke bare skravling i bilen, men mye gjesping, og en del musikk på vei hjem. Bare sånn for å unngå at noen av oss sovna :p

 

Happy Shopping 🙂

 

 

#shopping #sverige #søtabror #harrytur #charlottenberg #craft #karitraa #calvinklein #roadtrip 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg