BABYSHOWER <3

Nå er det en liten stund siden vi arrangerte babyshower for Thale, og hun har rokket å få ei søt lita søt prinsesse som nå er 4 uker gammel! Men her er altså et tilbakeblikk på morroa 🙂

Vi hadde i lang tid planlagt dette, og håpet i det lengste at hun ikke hadde noen anelse om hva som kom til å skje. Onsdag spurte hennes samboer, hvor ekstranøkkelen til huset var, og da begynte hun å ane ugler i mosen.

Torsdag kveld dro hun, samboer og ett venne-par på hyttetur. Der skulle de bli til ca klokken 12 lørdag. På den måten kunne vi ordne til hjemme hos de fredag kveld og lørdag morgen.

Fredag kveld, etter jobb, dro jeg og Anitha for å pynte. På veien bort plukket vi opp Ingrid, på Lillestrøm stasjon. Sammen holdt vi på å henge opp bannere, blåse ballonger, og sette opp bord, stoler og la på duk på bordene. Vi holdt på fra 18-20.

  

Lørdag morgen var jeg oppe rundt klokken 8 for å pynte kake, dusje og pakke sammen siste rest jeg måtte ha med meg bort. Kaka var ferdig pyntet til 10, ferdig dusjet til 11, så måtte jeg få i meg frokost og finne ut av hva jeg skulle ha på meg og pakke sammen. Rundt 11.50 var jeg ute av døra. Anitha plukket jeg opp på jobb, da vi manglet et babybilde av gjestene. Så bar det til Lillestrøm for å plukke opp Ingrid igjen.

Vell fremme hos Thale, rett før 12.30, fikk vi stuet oss inn i huset og satt igang med siste rest. Vi hadde med oss søppelsekk som vi teipet foran kjøkkenvinduet, så de ikke skulle kunne se inn å avsløre overraskelsen. På søppelsekken hang vi en lapp om at ruta var knust, og la litt glasskår på bakken.

Anitha laget melon-vogn med fruktsalat oppi. Det tok litt tid, men hun var raskere enn hun på YouTube-videoen som brukte en time.

Da alle 9 gjestene var på plass og vi hadde fått satt opp alle gavene på gavebordet, begynte vi med gjettelek. Her blir det spennende å se hvem som treffer.De siste 30 minuttene før hedersgjesten ankom var nervepirrende, og spenningen bygde seg opp da ytterdøra ble låst opp. Noe avslørt ble vi av at det luktet nystekte rundstykker i huset, men overrasket ble hun. Det var jo samlet en del mennesker som hun ikke hadde regnet med at kom, på grunn av lang reisevei. Her snakker vi venner fra Ålesund og Trondheim, og søster fra Bergen.

Før vi kunne sette oss til bords å spise, måtte Thale gjette hvem alle babyene på “bordkortene” er. Under maten fikk vi også den første leken. En isbit med en smokk inni. Her er det om å få smeltet frem smokken først. Når isen er borte og smokken er fri skal du rope “vannet mitt gikk”.

Etter litt mat og litt kake gikk vi over til gavene. Mens Thale åpnet en og en gave, satt vi andre med bingo.

Etter gavene ble det quiz

Neste lek var å finne jentenavn på alle bokstavene i alfabetet.

Nest siste lek var en stafett. Førstemann skulle drikke julebrus fra en tåteflake, neste skulle kle av babyen, skifte blei, kle på igjen. Neste to skulle smake på babymat og fortelle hvilke smak det er. Siste leken er “Sett smokken på babyen”.


2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg