Glutenfri messe

I dag var det Glutenfri messe på Norges varemesse i Lillestrøm, noe jeg har gledet meg til ett helt år. Jeg var på dette i 2016 også, å da var det lite, trangt, kaotisk og ting ble fort utsolgt. Men de lovte at det i 2017 skulle bli mye bedre. Grunnen til at det ikke var så stort i 2016 var fordi de ikke hadde forventet at det skulle komme så mange. De hadde tross alt reklamert for det gjennom cøliakiforeningen og på facebook og sånt, men likevel trodde de ikke det kom til å komme så mange som det gjorde. Det beviser vell bare at glutenfri mat er viktig og folk vil ha mer av det til litt lavere priser.

Til messa i dag hadde jeg bestilt billetter i september 2016, så jeg hadde alt klart lang tid før. Jeg var også bedre rustet i dag, med handlenett og stor veske. De papp-posene de fleste har på standen gnager seg inn i hånda de, så da er det fint å ha ett nett man kan putte to sånne papp-poser nedi.

Siden vi hadde forhåndsbetalte billetter kunne vi stille oss i “fast track” køen. Noe som over hode ikke gikk fort i det hele tatt. Kortbetalinga gikk fortere. Men det sier jo seg selv når de måtte inn i et datasystem, taste inn koden under strekkoden på billetten din, for å se om den var gyldig, i stede for å bare scanne strekkoden slik de pleier gjøre på messa.

Uansett, i år hadde de åpnet opp litt mer, så det var mye bedre plass mellom alle standene. Nå rakk du tenke deg om før du dulta inn i køen til neste stand.

Jeg fikk med meg en hel haug med varer. Kakemikser, ferske bakevarer, knekkebrød, lasagne, rundstykker, leverpostei, snax, lefser, lomper osv….alt for 1145,-

 Håper du også har hatt en fin glutenfri dag 🙂

 

 

#glutenfri #glutenfrimesse #detglutenfriverksted #kjevlabakeri #bakerhansen #allergikost #cøliaki #funksjonellmat #fri17 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg