Spadag

I dag er det 2. søndag i advent, og jeg og ei venninne har unnet oss en spadag. I dag har The Well feiret at de er ett år! De hadde i dag kuttet prisene og vi fikk derfor 2 for 1 på heldags inngang!Altså 495,- dele på to!


Hos The Well er det valgfritt å benytte badetøy i bassenger innendørs (unntaket er tirsdager hvor det er påbudt med badetøy). Av hensyn til vannsøl og hygiene er det kun tillatt å benytte The Wells eget badetøy. Badetøyet er utviklet for å unngå mest mulig vannsøl og tørke raskt. Badetøyet kjøpes ved første besøk og kan benyttes hver gang du kommer tilbake. Vi gikk for trekantbikini, denne kostet 125,-. Jeg kjøpte også en Peshtemal, som jeg kunne ha rundt meg inne i saunan. Denne kostet 49,-

Inni inngangsprisen følger det med badekåpe og to håndkler + slippers. Du får også et armbånd som er både nøkkel til skap i garderoben, og det brukes som betaling når du f.eks. spiser i restauranten. Selv om det er valgfritt å benytte badetøy i bassengene må man ha kåpa eller et håndkle rundt seg når man sprader rundt. Inne i saunan er det ikke lov å ha på badetøy, og du må sitte på håndkle ditt, derfor peshtemal. 

The Well har kjempe fine lokaler, og det er god plass. Da vi kom litt før 11.00 var det en god del biler på parkeringen, men dette la vi ikke stort merke til verken i resepsjonen, i garderoben eller inne i lokalene. Man så at det var mye mennesker, men det er så mye forskjellig man kan gjøre, fordelt på hele tre etasjer, så man blir godt spredt.

Vi hadde som mål å prøve det meste, men først og fremst kose oss.

I skog sauna var det ca 70 grader, da vi kom inn, og her ble vi ikke sittende veldig lenge. Det er anbefalt tid å sitte i alle slike rom, både varme bad og sauna, så man ikke skal ødelegge seg helt. Ta på klokke!!!

I loft sauna var det 80 grader nederst, og nermere 100 grader i andreetasjen. Jeg holdt meg nede i de 5 min uttene vi satt der, mens venninna mi gikk en tur opp i andre etasjen og ned igjen.

I tv soft sauna var det 50 grader, og selvfølgelig tv-skjerm. Her att vi første gang å så litt langrenn, og andre gang viste de fotballkamp.

I the wellness bassenget er det 32 grader. Her er det jetstrømmer, boblesenger, boblegulv, nakkedusjer og motstrøm.

I jaquzzien både ute i tredje etasje og inne ved wellness bassenget er det 36 grader. Her var det utrolig deilig å sitte. Ute ble det helt fryktelig å gå ut av vannet igjen. Her er det stativ å henge fra seg badekåpa på, men du er jo ute, så når det er noen minusgrader og badekåpa er våt så blir den ikke akkurat varm å ta på seg etterpå.

I det varme kildebadet er det 36 grader, og veldig deilig å bare ligge å slappe av.

I den kalde kulpen er det bare 16 grader. Her gikk vi ned og opp igjen, før vi kastet oss ned i det varme kildebadet.

I fossefall grotta var det mørkt. Men det var mye digge fall som masserte skuldrene for deg.

I den tropiske dusjen var det mye forskjellig typer “dusj” man kunne teste. Noen kalde noen varme.

Vi holdt på til mellom 13 og 14 tiden en gang før vi satte oss til lunsj i restauranten i tredjeetasjen. Vi fikk plass med en gang, og maten kom veldig fort. Litt rart var det å sitte på restaurant i badekåpe, men jeg fikk veldig feriefølelse. Da vi var ferdige å spise var det kommet en god del folk, å det sto sikkert 10 stk i kø for å få plass i restauranten.

Her etter tak vi litt varmt kildebad og tv sauna etterfulgt av noen bobbler, før vi gikk i dusjen. Her var det kø for å få dusja. Det gikk likevel fort.

Når du er ferdig tar med kåpa og håndkler å kaster til vask, og tar turen ut i resepsjonen der du scanner båndet ditt og betaler for det du evt. har kjøpt mens du har vært inne.

Etter da litt over 4 timer her var vi ganske kake. Jeg hadde lyst til å gå å legge meg klokka 18., men det er jo alt for tidlig.

 

Have a wellness day<3

 

 

#wellness #thewell #spa 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg