Chiapudding – Back on track

I kveld har jeg testet chiapudding. Eller, det vil si, jeg har laget den og satt den i kjøleskapet. Der skal den stå til i morgen tidlig. Da skal den testes til frokost.

De siste ukene føler jeg at jeg har skikkelig ramla ut av alle rutiner og positiv tenkning. Jeg var så flink, fra 1. januar 2016 startet jeg et sunnere år med 100 dager uten unødvendig sukker. Jeg kuttet ut brusen og drikker bare farris, har jeg lyst på godis i helgene spiser jeg poppcorn. Jeg drikker mer vann, og bakte de glutenfrie bakevarene mine selv, så jeg skulle slippe alle tilsetningsstoffer og unødvendige stivelse. Men så har det skjedd noe nå etter sommeren. De siste ukene har jeg sittet i helgen å spist sjokolade!

Det er ikke bare mat og godis dette går på da, jeg har jo ikke trent på Fresh siden……mai? Så støttemedlem er jeg blitt igjen nå da. Det har jeg vært før også, bare på Condis.

Så nå er det full skjerping, der av chiapudding:

Fremgangsmåte:

Jeg bruker norgesglass i dag, så ser vi hvordan dette går når frøene sveller.

Jeg har 3 ss chiafrø i glasset

Tilsett 2 dl kokosmelk og 1 dl bær. Også har jeg oppi litt honning, bare for søtsmakens skyld.

 

Rør godt, og sett i kjøleskapet i 4-5 timer, eller over natta 🙂

 

Håper det smaker

 

#chiafrø #smartmat #frokost #glutenfritt #glutenfree #glutenisnotmyfriend

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg