Barcode challange 2016

I går var det Barcode challenge i Oslo, og selvfølgelig hadde jeg meldt meg på.

For dere som ikke vet hva dette er, så er Barcode Challenge et spektakulært trappeløp som foregår i Barcode i Bjørvika. Her får du kjenne melkesyren gjennom 1 trapp, 303 trappetrinn og 110 meter, og til slutt gå i mål med fantastisk mestringsfølelse og utsikt over hele Oslo by og fjorden.

Trappa man løper er dette glassrører på iden av bygget. En trapp rett opp.

Alle som er 12 år eller eldre kan delta, og det er individuell start med 15 sekunder startintervall. Elixia Bjørvika er snille og stiller med både barnepass og garderobe til oppbevaring og en varm dusj etter trappeløpet.

Kort oppsummert så er jeg veldig fornøyd med tiden min. Når jeg har løpt i trappene i overrennet i Marikollen har jeg brukt 3 minutter på 200 trapper, så alt under 5 minutter ville vært innenfor for min del. Jeg skulle i alle fall ikke bli sist.

De siste dagene før løpet har jeg blitt forkjøla da, så jeg løp med tett nese og hoste.

Jeg var ganske spent før start, og visste virkelig ikke hvordan det skulle gå eller hvordan trappene så ut. Når du aldri har gjort dette før så er det en del tanker som spinner rundt i hue: hvordan ser trappa ut, er det en trang gang eller er det god plass til to. Man skal jo kunne løpe forbi hverandre. Hvordan registrerer de sluttiden din på toppen, hvordan kommer jeg meg ned igjen….osv…

Når det endelig piper og du blir dyttet utfor starten tenker du bare: faen, løp, ikke tenk på at kneet gjør vondt, det er ikke så mange trapper, det er bare 14 etasjer, faen det gjør vondt i det kneet jeg ikke har teipa!

Også kommer du til 10. etasje og det er bare 4 etasjer igjen, BARE 4!! De fire verste etasjene du har gått i ditt liv! På toppen av trappa står det folk i fra Elixia Bjørvika som heier på deg, roper og oppmuntrer med at det bare er noen få trappetrinn igjen. Faen, bare en etasje sier du, jeg greier jo nesten ikke løfte beina lenger!

Også kommer du på toppen av trappa, tråkker på den sorte matta som skal registrere tiden din, og går ut på taket. Det pøs regner, og du blir våtere og våtere. Beina føles som gele, og det eneste du greier å tenke er: FAEN, JEG GREIDE DET!!!

Jeg fullførte på 2 min 59 sek

Jeg var raskere enn 8 andre deltakere. Jeg ble ikke sist!!

Jeg var bare LITT sliten, og på min pulsklokke var tiden litt annerledes enn det som står hos arrangøren, på grunn av at jeg starta tiden litt før og avsluttet litt etter at jeg gikk av matta på toppen. Bildet under er da en snapp rett etter mål, før jeg fikk vite hva tiden min egentlig ble.


 

Jeg er stolt over å ha gjennomført, jeg er stolt over resultatet, og jeg er stolt av meg selv. Det er lov det 🙂

 

Tar du utfordringen?

 

#barcodechallenge #trappeløp #bjørvika #fitgirl #norgeerikkeskaptforåsittepåræva #oslove 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg