Tusen takk for herlig middag

For rundt to uker siden hadde vi sommerfest i barnehagen min. Jeg måtte dra litt før vi avsluttet, for jeg skulle på visning, men vi fikk jo da en herlig sommergave av foreldrene. Det er absolutt ikke normalt at foreldrene gir personalet gaver, men denne foreldregruppa er bare helt herlig. 
Vi 5 voksne på gruppene Grim og Fjaler fikk gavekort på Casa Mia i Lillestrøm. En kjempefin gave. Denne gaven viser at foreldrene til barna vi passer hver dag bryr seg om oss. De viser at de setter pris på oss, og den jobben vi gjør, og de viser også at de vil at vi skal kose oss og slappe av og ta vare på oss selv. Ikke at vi ikke får inntrykk av dette daglig, men det varmer veldig, og det bekrefter at det du har gjort i løpet av året er blitt verdsatt.

Så i dag har vi da vært på Casa Mia å spist middag sammen, kost oss og skravla.

Jeg spiste Filetto Alla Provensale. På norsk er dette helstekt okse indrefilet med hvitløk og urtesaus. Servert med skivede provence poteter. Kjempe godt.

Så kan man jo skryte litt av Casa Mia også, de har en super meny, der det står forklart hvilke retter man kan få glutenfrie eller melkefrie. Pasta, fisk, kjøtt, ikke alt kan gjøre glutenfritt, men man har mange alternativer. Da jeg sa jeg ville ha retten min glutenfri ble jeg også spurt om jeg ville ha glutenfritt brød, noe jeg takket nei til, da jeg visste at jeg da ikke kom til å orke middagen. Super service.

Det ble ikke det beste bildet av middagen da, ettersom at jeg har har spist halvparten av maten alt. Jeg greide ikke få i meg alt, men det ble nesten tomt.

 

Tusen tusen takk for mat

 

#casamia #glutenfree #glutenfri #melkefri #sommergave #godsommer #barnehage #FUS #casamialillestrøm #foreldre 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg