Cleaning out my closet

Nå er det bare to uker til jeg reiser til Spania!
Her finpusses Engelsken, og jeg lærer meg litt Spansk. Jeg verker etter å få pakke kofferten, men det er litt drøyt å begynne å legge frem ting allerede nå, så jeg har skrevet en liste over det jeg trenger ha med meg.
For å holde borte pakketrangen har jeg nå bestemt meg for å rydde skikkelig i alt jeg har, å legge ut det jeg ikke bruker eller trenger for salg.
Jeg har jo det siste året sett etter et sted å bo. Jeg har spart og spart, og nå vill jeg kjøpe meg en leilighet. Det trenger ikke være så stort, for det er jo bare meg, men en 40 kvadrat hadde vært fint. Samtidig er det veldig pluss med uteplass og garasje. Jeg har funnet masse leiligheter som jeg kunne tenkt meg, men problemet ligger i at det er så mange med mye mer penger enn meg som er med i budrundene. Personer som kjøper for å leie ut, og besteforeldre som skal kjøpe for barnabarna sine. Markedet er liksom ikke helt realistisk.
Men, uansett, alle pengene jeg får inn fra salget av det jeg ikke trenger eller bruker går direkte til kjøp av leilighet. Jeg har lagt til sides penger til ferien, så den er betalt og lommepenger står på egen konto. Skattepengene går også direkte inn på leilighetskonto, så noe mer penger blir det. Snart har jeg rundet meg opp til neste million
 
 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg