Work work work work work work….

Ny uke nye muligheter. Er det ikke det man sier….

Denne uka her har vi ei som har lesedag i dag og eksamen i morra. Onsdag og torsdag er det ei anna ei som har lesedager og eksamen på fredag. Så vi er da en person mindre hele uka.

Grunntallene; 8 voksne og 30 barn.

I dag hadde vi for så vidt flaks. Det kom en telefon tidlig i dag, fra en ansatt som var blitt syk. Borte i dag og i morra i alle fall. Visste ikke helt med resten av uka, men skulle se an til i morra og ringe tilbake.

Det var også heldigvis 6 barn som ikke kom i dag. Noen syke, noen med fri. Så egentlig skulle dette ha gått veldig bra, men vi fiksa nå vikar likevel.

Klokken 13 dro ei til legen. Hun ble sykmeldt ut uka. Så da er vi bare 5 voksne igjen, også er det sommertur i morra, og jeg har innkjøring med nytt barn onsdag til fredag.

Så hvis noen som jobber i Adecco leser dette, ønsker jeg meg 2 vikarer i morgen 🙂

 

What doesn’t kill you makes you stronger 🙂

 

#barnehage #adecco #vikar 

 

2 kommentarer
  1. Hei,
   Så hyggelig at det første du tenker på når du trenger hjelp er Adecco.
   Vi hjelper gjerne til. Send din bestilling til meg så skal jeg videreformidle den til mine kolleger på Romerike. Du kan maile meg på [email protected]
   Ønsker deg en fin dag i solen!
   Mvh
   Christel Langebrekke
   Leder Pedagogisk i Adecco Norge

  2. Christel: Vi har avtale med Adecco, og dere stiller alltid opp for oss når vi er i nød. Kort varsel er ikke noe problem.
   Det var visst fixet vikarer for resten av uka rett etter jeg hadde dratt hjem fra jobb i går, så da slapp jeg slenge meg på rør klokken 8 i dag tidlig. Her troppet det opp blide og hyggelige vikarer, klare for tur.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg