Dag 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 & 100 uten unødvendig sukker

Langfredag var dag 85, og det hører jo litt godis med i påske, men jeg har vært veldig flink å holdt meg til sukkerfri sjokolade og poppcorn. Påskeaften hadde vi bestemor på middag. Da ble det selvfølgelig litt kake.

Dag 91 var jeg hos tannlegen, dag 97 var jeg på personalmøtet om magisk samlingsstund, dag 98 hadde vi Smart Mat møte på jobb, der vi diskuterte og planlagte neste personalmøte, og jeg var på Ikea etter jobb. Dag 99 var jeg på kurs på Hotell Arena i Lillestrøm, og dagens høydepunkt var lunsjen. Selv om jeg bare kunne spise salat.

Dag 99 og 100 + dagen derpå ble også brukt til å se OL-kvalik for Håndbellgutta. Norge kommer ikke til OL hvis noen lurte. Vi vant kampen fredag, spilte uavgjort lørdag, og tapte søndag.

Så da var disse 100 dagene uten unødvendig sukker over. Jeg kan ikke akkurat si jeg har blitt noe tynnere, men jeg har blitt lettere til sinns og føler meg kvikkere. I tillegg til å ha kuttet ut dette unødvendige sukkeret, så har jeg de siste ukene prøvd å holde meg unna hvit raffinert ris og mel. Jeg har begynt å spise Råris i stede for hvit ris, og bruker grove meltyper eller mandelmel og kokosmel når jeg baker.

 

 

Spis Groovy mat, ikke poff mat

 

#100dagerutenunødvendigukker #groovy #poff

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg