Brun og blid

Nå som sommeren står for dør er det på tide å tenke på brunfargen. Det har allerede vært noen dager med fint vær hvor jeg har ligget ute hele dagen, men Norge vet dere, der kan man ha alle fire årstidene i løpet av sommeren. Derfor må man planlegge sol-perioden litt tenker jeg.

Jeg savner den brunfargen jeg hadde i 2009, da jeg bodde to måneder i Spania, og i 2013, da jeg bodde tre måneder i Namibia. Da var jeg brun da. Jeg følte meg vel ikke så brun i Namibia, men det har jo noe med at jeg var omringet av afrikanere. Da jeg kom hjem igjen, så jeg jo hvor brun jeg var. Også fulgte jeg det opp med examensskriving i sola og en ukes tur til Tyrkia en og en halv måned etterpå, så da var jeg virkelig brun.

For å prøve å få tilbake denne brunfargen, så har jeg i år satset på betakaroten fra Goodforme. Jeg bestilte i april, men har ikke starta å spise de enda, men fra i morgen skal de inntas hver dag. Boksen inneholder 60 kapsler, så når juli måned er over, skal dere få før og etter bilde. Hvit meg vs brun meg.

GOD SOMMER

 

#goodforme #brunfarge #sologsommer #betakaroten

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg