Tilbake til hverdagen

Hvis man kan kalle det ferie, så har jeg nå hatt det i 10 dager. Jeg har bare vært hjemme, og jeg har jobbet med foreldresamtaler halve ferien, så jeg velger å kalle det fri fra jobb jeg.

I går var det tilbake på jobb med planleggingsdag, i dag var det tilbake med alle 30 barna, som bare ble 25 da noen hadde tatt seg fri.

Det var skikkelig unødvendig å ha tidligvakt i dag, da jeg hadde veldig problemer med å komme meg ut av senga da klokka var halv 6. Men jeg kom meg på jobb, og spiste frokost sammen med barna.

På morgenmøte fikk vi beskjed om at daglig leder var opptatt i hele dag med personalkabal og inntak av barn. Denne personalkabalen pleier egentlig ikke å være noe problem, men i fjor ble det endringer på grunn av graviditet, og i år blir det endring på grunn av graviditet og nedbemanning. Så i dag tror jeg daglig leder har fått sitte mye i fred.

Bilderesultat for do not disturb

Når vi snakker om opptak, så har vi vell hatt rundt 100 søkere, og mange har vi ikke plass til. Sånn har jeg litt inntrykk av at det er blitt. Det er ikke alle som får barnehageplass, og det er vel ikke nok barnehageplasser til alle heller. Det jobbes med, men det tar tid.

Dette med nedbemanning er jo noe vi ikke har lyst til å gjøre. Det har blitt holdt samtaler hos oss med informasjon om hvorfor dette skjer, og jeg tror alle egentlig bare er skuffa. Vi er en kjempe sammenspleisa gjeng, og vi jobber kjempe bra sammen alle man, selv om vi kan ha et lite teknisk problem nå og da. Men sånn er det når man er bare damer.

Bilderesultat for teknisk problem

Vi har også hatt noe sykdom i det siste, og som følge av penge sparing og kutt på mange punkter i budsjettet så må det nedbemanning til, med 1,4 årsverk. Derfor har sykefraværet vært en type oppvarming til høstens utfordring, og vi har latt være å sette inn vikarer der vi ser at vi kan greie oss uten. Vi tar det selvfølgelig med godt humør og bretter opp ermene og hjelper hverandre så godt vi kan, og vi vet jo heller ikke om dette er permanent eller om det kun gjelder budsjettåret 2016.

Bilderesultat for hjelp

Det har likevel egentlig vært en veldig deilig dag i dag. Vi har vært ute å gått tur. Vi har hilst på kaninene, hoppa i vanndammene, øvd oss på å gå pent langs veien, og sett på både gravemaskin, lastebil og sykebil.

Hva er vel morsommere når man er 2,5-3 år!

  

I morra skal jeg til tannlegen midt i lunsjen på jobb, og jeg skal forhåpentligvis hjelpe ei venninne å flytte. Hvis de får bo-tillatelse da.

 

#kaninene #opptak #nedbemanning #tilbakepåjobb

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg