Planleggingsdag og Roo’bar

I dag har vi hatt planleggingsdag i barnehagen. Vi starta klokka 07.30 og holdt på til 15.00. Vi har blandt annet planlagt Karius og Baktus dagen, Vår tur og Sommer tur, og Idretsdag og 17.mai markering. I tillegg har vi jobbet med språkmiljø og språkstimulering på avdelingene, og sett på hva vi er flinke til i dag, og hva vi kan bli bedre på. Da er det også viktig å tenke på hva man skal gjøre, og hva man trenger, for å bli bedre på det aktuelle punktet.

Jeg har også fått hatt litt tid med min assistent, å gått gjennom foreldresamtalene jeg skal ha nå. Hun hadde litt å føye til, som jeg ikke hadde tenkt på, så her er det greit å være flere. Hun har jo også rundt 10 år mer erfaring enn det jeg har, så det er greit å få litt innputt.

De siste timene da arbeidsdagen gikk til å se litt dypere inn i “studieturen” vi planlegger. Her er det ikke sikkert vi får noen støtte fra kommunen, så vi må egentlig planlegge litt ut ifra de ressursene vi har fra før. Det vi tidligere har blitt enige om at vi vil studere er Uteliv, utebarnehage, linka litt til realfag. Vi delte oss da i tre grupper når vi jobba med dette, og min gruppe snakka mye om det å lage en slags lekeplass i skogen. Binge tau i trærne, lage husker etc. I tillegg snakket vi om å lage grønsakshage. Få mer kunnskaper om hvordan det er lurt å “drifte” den, og kunnskaper om naturlig, rein mat. FUS driver jo nå med SmartMat, som er en satsning på sunnere og bedre mat fra bunnen av, å da kan man knytte studiet sammen med det.

På vei hjem fra jobb svingte jeg innom Meny på Strømmen. Der fant jeg noen nye godsaker. Jeg har jo ikke smakt de enda, men de så spennende ut, og jeg har ikke sett de før, så da prøver vi.

Skriften bakpå er så liten at det funket ikke ta bilde av.

 

Gojiberry Roo’bar inneholder:

Dadler, gojibær, tørket kokosnøtt, kakaopulver

 

Cacao Nibs Almond Roo’bar inneholder:

Dadler, mandler, kakao nibs, kakaopulver

 

Chia Coconut Roo’bar inneholder:

Dadler, tørket kokosnøtt, chia frø, sitron olje

 

Alle tre kan inneholde spor av nøtter og fruktstykker.

 

 

#planleggingsdag #barnehage #glutenfri #rawfood #superfoods #roobar #studietur

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg