Endelig sommertid

I natt håper jeg alle har husket å stille klokka si en time frem mot sommeren. Jeg var overlykkelig i går kveld, da jeg kom på at jeg måtte stille klokka. Sommertid betyr mer sol, lengre lysere dager, mindre klær og ikke mist det å kunne bli brun igjen.

 

 

 

Jeg lengter skikkelig etter sommeren hele vinteren, og pleier å legge meg i senga, lukke øynene og høre på musikk jeg forbinder med sol og varme, bare for å komme litt over “vinterdepresjonene”. Da går det mest i låter jeg fikk veldig sansen for i Afrika.

musicnodes
DJ Vetkuk: Not Yet Uhuru
 
Jeg har jo bursdag på sommeren, jeg elsker å bade, jeg trives bedre under vann enn over vann, så jeg er virkelig et sommermenneske.

 

Men….

Planen for dagen var å dra å vaske bilen, og bytte til sommerdekk, så den var sommerklar, men da jeg voknet klokken 9 i dag morres regna det sidelengs. Super deppa snudde jeg meg da bare rundt, og tenkte fuck denne dagen her, jeg sover litt til.

Etter å ha sovet i 3 timer til var det på tide å stå opp. Trist som det er, så regna det enda. Da kan man ikke gjøre annet enn å lage seg litt digg frokost å sette seg å mimre med, sommerbilder og god musikk.

 

 
 

musicnodes
Klingande: Jubel (Radio Edit)
musicnodes
Sandra Lyng: Moonrise

Siden det fortsatt regner, så blir det nok jobbing med disse foreldresamtalene resten av dagen.

 

HA EN FORTSATT FIN PÅSKEDAG <3

 

#regn #savnersommern #sommertid #stilleklokka #klingande #jubel #Sandralyng #moonrise #djganyani #freshfamily #blacksheep #gazza #djvetkuk #ees

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg