Påskeshopping

I dag var jeg på påskeshopping med søstern. Da vi skulle dra greide jeg ikke finne bilnøkkelen min, jeg lette hele huset rundt men den var søkk borte. Derfor måtte jeg bruke reservenøkkelen. Det burde jo ikke være så vanskelig å finne den nøkkelen, for det er et blått anheng på den.

Vi gikk da hele Strømmen storssenter rundt å lette i utgangspunketet etter en jakke, kjole og smykker som søstern kan bruke i dåp i mai.

På HM fant hun seg en veske. Jeg har helt lik som hun kunne lånt, en hun trengte selv en veske i den størrelsen. Passe stor til extra sko, strømpedukse og mobil.

Veske 149,-

Videre fant vi oss litt smykker på HM

Øredobber 79,90,-

Armbånd 97.90,-

 

Armbånd 49,50,- (finnes ikke på nett)

 

På BikBok ble det en kjole på meg.

Kjole 249,-

Vi hadde da også vært inne på Only, VeraModa, og på GinaTricot fant vi oss nye solbriller. Jeg fant også flere smykker.

Smykker 59,-

Solbriller 79,-

Siden vi ikke greide å betemme oss for hvilke jakke vi ville ha, så dro vi på Metro. Etter å ikke ha funnet noe på Vila, gikk vi på Only. Der ble det bukse og jakke på meg, og jakke på søstern. Buksa var det bare bilde av i sort på nett, men jeg har kjøpt den i baige.

Jakke 449,-

Bukse 349,-

LANG BOMBER JAKKE, Black, main

Jakke 500,-

Da vi kom hjem igjen etter shoppingrunden, fortsatte vi letingen etter bilnøkklene mine. I går var jeg kun ute for å reise på Fresh, så jeg prøvde å huske hvor jeg hadde gått da jeg kom hjem. Jeg lette i kjøleskapet, i fryseren, på soverommet, på badet, i treningsbaggen min og vet du hvor jeg fant den. I skittentøyskurven!!! Da kan du snakke om å føle seg dum da. Her har jeg kasta bilnøkklene mine til vask!

Jaja. Etter shoppingen ble det lunsj og Sara nøkkel på tvskjermen. Egentlig burde jeg ha fortsatt på foreldresamtale mine, men jeg lar det ligge til i morra. Nå kommer bestemor på Påkemiddag, og vi skal spie lammestek og kose oss ed “gul kake” til kaffen.

 

FORTSATT GOD PÅSKE <3

 

#only #nelly #bikbok #gina #veramoda #hm #jakke #kjole #solbriller #øredobber #armbånd #bukse

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg