Dag 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 uten unødvendig sukker

Da krever vel denne “uten unødvendig sukker utfordringen” en liten oppdatering….

 

Dag 69 hadde vi førstehjelpskurs på jobb. 3,5 time med HLR på spebarn, barn og voksne. Det ble selvfølgelig servering av snax siden det ble en en dag, men jeg spiste ingen ting. Det var faktisk kjøpt inn kjeks til meg, men jeg hadde ikke sett på snaxen en gang, for jeg gikk bare ut ifra at det ikke var noe jeg kunne spise.

Dag 70 ble jeg informert om denne kjeksen, og da var det bare 2 stk igjen, ettersom noen andre hadde spist de. Jeg måtte jo smake, siden dette var kjeks jeg ikke hadde smakt før, så da spiste jeg de to.

Dag 76 var det SU-møte i barnehagen. Nå er dette mitt andre SU-møte, men erfaringen er at det alltid er noe digg på bordet her også. Jeg satt da med en muslibar og vann.

Dag 78 hadde vi påskefrokost i barnehagen. Jeg var da på jobb klokken 06.00 for å ordne klar frokost til foreldre og barn, til barnehagen åpnet klokken 0700. Serveringen varte til 08.30, så var det bare å rydde opp, og avspasere fra klokken 11.00. Da tok jeg påskeferie.

Dag 80 satt jeg barnevakt for Julian. Dette var et “oppdrag” jeg har tatt på meg gjennom https://www.barnevaktnett.

Barnevaktnett barnevaktside

Barnevakter, dagmammaer og foreldre for hverandre

Dag 81 og 82 var feriedager fra jobb. Nå er det påskefeie, og det er godis over alt. Jeg har greid å holde meg unna i stor grad, men jeg har spist Berit Nordstrand sjokolade, poppcorn og litt potetgull. Det eneste sukkeret som er i Berit Nordstrand sin sjokolade er kokosblomstsukker, så den er jo innafor.

I dag er det dag 84, og det er Skjærtorsdag. Resten av familien har dratt på hytta for å sette opp kommode, henge opp nye gardiner, og rett og slett bare se av hytta fortsatt står. Jeg skal lage meg “cinnamon apple roses”.

Bilderesultat for cinnamon apple roses 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg