Put your money where your mouth is

Da er høstens utfordringer satt. Kjøpt og betalt som man sier.

Tidligere så fortalte jeg at jeg sammen med noen venninner hadde betilt rom på hotell i Trysil til Trysilrypa. Nå har vi altså meldt oss på elve løpet også. 

Trysilrypa 10’ern – 10 km

Trysilrypa 10 km er kanskje den mest krevende løypa, med mest stigning av de tre løypene. Samtidig er dette en veldig fin tur, som byr på den aller beste utsikten. Traseen går nesten om toppen på Trysilfjellet, og den byr på flotte naturopplevelser i høyfjellsterreng. 10km er for deg som ønsker en fin tur i fjellet uten tidtaking.

Prisene endrer seg etterhvert som man kommer nermere start. Frem til 12. juni betaler man 395,- så stiger prisen til 450,- frem til 29. august. Deretter når du dyreste påmeldingspris på 490,-

På turen anbefales det å bruke joggesko eller fjellsko. Jeg har heldigvis begge deler. Det er to drikkestasjoner underveis, og terrenger er fordelt på 6 km sti og 3,5 km grus. Det høyeste punkt ligger på 1101 moh, 350 m. total stigning.

Som om det ikke var nok da, så har jeg også meldt meg på Color Me Rad. De åpnet påmeldingen sin i dag. Dette er et 5 km langt løp med en twist – FARGER!

Color Me Rad starter i en storm av farger og fortsetter med fargekanoner og fargegranater som vil garantere deg en lysere fremtid, en mer hengiven partner, en triveligere sjef, et sunnere liv og at du selv er lykkelig og fyllt med energi !

Her er det også mulig å bestille ekstra effekter. I påmeldingskontigenten får du en fargebombe, t-skjorte og solbriller, men jeg har da i tillegg kjøpt sokker, skjorts og en mappe å ha tlf i.

 

Let the fun begin

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg