Spania, Mallorca, Palma, Ferie <3

Å som jeg gleder meg til sommerferien!

I dag har jeg bestilt 1 ukes ferie i Spania. På Mallorca. I Palma. Hotellet heter Sunprime Waterfront

Hotellet ble bygget i 1965, og totalrenovert i 2011/2012. Det har 8 etasjer, og heis 0.-6. etasje, trappeheis fra 0. etasje til -1 .
Det har 191 rom/suiter.

Hotellet ligger ca 10 minutter fra flyplassen og rett ved Can Pastillas lille badevik. Det er kun strandpromenaden som ligger mellom hotellet og badeviken.

Rundt 700 meter lenger bort ligger stranden Playa de Palma.

Bassengområdet på Sunprime Waterfront har flust av komfortable solstoler og enda mer behagelige solsenger hvor du kan nyte utsikten over det glitrende Middelhavet, og det er det ikke mange skritt til baren. Lengter du etter sand mellom tærne, går du bare ut gjennom porten, så ligger stranden bokstavelig talt for dine føtter.

Utendørsbassenget er 180 kvadratmeter, og er oppvarmet til 25 grader da temperaturen kan variere avhengig av lufttemperaturen. 

Innendørsbasseng er 30 kvadratmeter, og er oppvarmet til 28 grader.

På taket er det er privat utendørsbassseng på 35 kvadratmeter, som også er oppvarmet til 25 grader. Bare gjester som bor i suite har tilgang til dette bassenget. 

Det lokale sentrum, Can Pastilla, ligger ca 25 meter unna. Det er ikke mer enn 6,5 km til Palma by, og der skal vi shoppe!

Sunprime Waterfront har balkong eller terrasse på alle rom, mange med havutsikt. De har også kjøleskap, hårføner, vannkoker, badekåpe og andre praktiske ting du kan ha bruk for i ferien.

Vi har bestillt oss Prime Room, dobbeltrom, som passer perfekt for to personer. Det har aircondition, lite kjøleskap, vannkoker, tv, hårføner, strykejern og strykebrett, basseng- og badehåndkle, gratis WiFi, rengjøring og oppvask hver dag, badekåpe og tøfler og safe.


Hotellet har også treningsstudie med aparater og frivekter. Du delta på forskjellige gruppetreninger, som f.eks. Yoga og Crosstraining, og det koster ingenting å være med.

 

Jeg telle ned, 18 uker to go <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg