Tilbakefall, og dag 25 uten unødvendig sukker

I dag skulle jeg på jobb igjen da….hele 60 timer etter siste gangen jeg kastet opp. Dessverre hadde ikke kroppen min samme oppfatning av planen for dagen, som det jeg hadde. Kroppen min hadde selvfølgelig bestemt seg for at vi skulle ligge hjemme en dag til. Har sto det do-besøk på menyen. Ikke får jeg i meg noe særlig med mat heller.

Jeg sto opp klokka 07.30, eller da ringte vekkeklokka og jeg løp første gang på do. Så sendte jeg melding til jobb og tenkte at jeg trenger bare litt tid. Så jeg fikk lov å slappe av litt å komme på jobb først 11.00. Jeg gikk da å la meg igjen, for mat hadde jeg ikke lyst på, å tenkte at jeg orker jobbe om jeg sover litt til.

Rundt 08.30 våknet jeg igjen å måtte på do. Tilbake i senga lå jeg å kunne høre hva enn jeg har igjen i magen seile rundt. Det er vondt, og kjennes ut som det skal ut hvert øyeblikk. Så klokka 09.00, ringte jeg til jobb å måtte si jeg ikke kunne komme på jobb i dag.

Etter dette har jeg sovet litt, spist litt og sett Saw 5, 6 og 7

Rundt klokka 14 ringte de fra jobb å lurte på om jeg var i god nok form til å komme på jobb i morgen, eller om jeg trengte en dag til. Optimisten i meg styrer skuta, så jeg sa jeg kommer i morgen.

 

FROKOST brukte jeg ca 1 time på å få i meg. Jeg spiste da et lite beger med yoghurt

LUNSJ brukte jeg faktisk bare 45 minutter på å få i meg. Denne bestod av 1 knekkebrød med hamburgerrygg og agurk, samt 4 cherrytomater

 

Så da var klokken 15.30 å da var det på tide med en liten blund igjen. Jeg våknet etter bare 30 min.

Siden klokka da er 16.00, så er vi innenfor Adams matkasse sin leveringstid.  De kommer da et sted mellom 16.00-22.00. Jeg har fortsatt bestilling på Fri For-kassen, siden jeg har Cøliaki og ikke skal ha egg og melk. Jeg har satt opp ønske om å få kassen levert annenhver uke, så derfor fikk jeg ikke det forrige uke. Utover dette kan du avbestille de kassene du skulle hatt og bestille for andre uker, sånn det passer deg. Eller i forhold til hva som står på menyen for neste uke. Du kan også når som helst legge til fruktkassen eller bytte til en annen kasse. Dersom du er interessert i å prøve Adams matkasse kan du fortsatt bruke koden min å få prøverabatt og en gratis fruktkasse med på ditt første kjøp: K1176411

Denne uka får jeg:

Pannestekt torsk med polenta, stekt sopp og tomat

Svinekoteletter med ananas- og chilisalat, sesamfrø og ris

Bakt kyllingbryst med økologisk tomat- og basilikumrisotto og stekte grønnsaker

Nystekte karbonader med ovnsbakte rotgrønnsaker og karamellisert løk

Grønnsakssuppe med biffpølser og bacon

Disse rettene ser jo alltid mye bedre ut på bildene fra Adams enn de gjør når jeg har laga det å lagt det på tallerkenen, men det smaker nok det samme.

 

Frem mot klokken 17 har jeg sittet å spist ett lite MELLOMMÅLTID, en pakke Polly småsulten nøttemiks. For å si det sånn, så var det kanskje ikke veldig lurt. Jeg sitter fortsatt å kjenner den nå når klokka er 19.00. Så med andre ord: Det blir ikke noe middag i dag.

Rett over 19.30 kom matkassen min på døra

  

Nå når klokka er 20.00 er det ca en time til jeg skal legge meg, sånn at jeg orker å dra på jobb i morgen. Det er relativt slitsomt å tasse rundt her i huset uten mat i kroppen, så vi får se hvordan det går når jeg er omringet av 30 unger og 7 andre voksne også da. For å si det en gang til, så må magesekken min ha krympet rimelig mye over helga, siden jeg ikke har fått i meg så mye mat i dag heller. For ikke å nevne den 60 gammene med nøtter, som jeg fortsatt er mett etter.

 

Jepp. Da sier jeg natta, også høres vi i morgen 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg