Omgangsyke og dag 22 uten unødvandig sukker

Da var det fredagen da. Dagen starta rimelig tidlig i dag også, siden jeg hadde tidlig vakt. Så jeg var oppe ca 06.00, og på jobb litt før 07.00. På det kurset jeg var på tirsdag, snakket vi litt om Askeladden, Eva og andre språktester, så jeg tenkte at jeg skulle prøve ut noen av disse på noen av barna jeg har i barnehagen. Derfor brukte jeg tiden frem til 07.00 på å finne frem og lese gjennom, så jeg var forberedt på å sette igang dette senere på dagen.

I dag er det også jeg som skal lage varmmaten, så jeg starta med dette ganske tidlig, slik at det kunne stå på ovnen å kose seg mens jeg fant på noe annet med barna. I dag var det pølselapskaus som sto på menyen. Lett å lage, selv om jeg aldri har laga det på denne måten før. Jeg har da fått to store poser med grønnsaks/lapskaus-blanding, og en god del pølser. Det skal jo holde til 30 barn. Siden det ar litt sykdom blant både barn og ansatte i dag, fikk jeg ikke utført noen språktester. I stede ble det felles lek med f.eks. magneter.

Så gikk egentlig resten av arbeidsdagen som smurt.

Da jeg var ferdig på jobb 13.00, skulle jeg egentlig dratt på Fresh, men jeg følte for å dra hjem å slappe av litt i stede. Jeg kunne jo trent lørdag og søndag i stede.

Vell hjemme fant jeg meg litt mat, og fyrte i peisen. Så ble jeg sittende å se på tv. Etterhvert som klokka nærmet seg 17.00 begynte jeg å bli skikkelig kvalm. Rundt 19.00 begynte jeg å fly på do. Ofte. Jeg var da også så kvalm at jeg tok med meg en bøtte. Rundt 20.00, mens jeg satt på do, kjente jeg at jeg måtte kaste opp, så jeg gikk for å finne med en bøtte til å ha på do, å like etterpå begynte jeg å kaste opp, og fylte dagens første bøtte. Etter dette ble jeg sittende i kjelleren. En meter unna do og bøtte. Så en time senere var nok en bøtte fylt. Jeg fikk beskjed om at det hørtes ut som jeg holdt på å dø når jeg kasta opp, så mamma kom for å se om jeg fortsatt pusta når jeg var ferdig med å spy. Så gikk det hele to timer til jeg hadde fått fylt min tredje og siste bøtte.

Etter dette var jeg kjempe sliten, trøtt og ville bare sove. Så jeg la ut en madrass i kjelleren, slik at jeg kunne sove få meter unna do. Dermed var jeg i seng ca 23.30

 

Dagens måltider, som da kom opp igjen var:

FROKOST: gresk yoghurt med en kiwi + frokostjuice

LUNSJ: to knekkebrød med hamburgerrygg + frokostjuice

SNACKS: 1 pizzastykke fra onsdag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg