Dag 21 uten unødvendig sukker

På torsdag startet jeg dagen med dårlig mage. Døds gøy å måtte fly på do 3 ganger på 1 time, men så ga det seg plutselig. Jeg turte jo da ikke spise frokost før klokka ble 8, da føltes det litt bedre å skulle ta inn mat.

Resten av dagen gikk da helt fint, så da jeg var ferdig på jobb dro jeg på Fresh en times tid. Etter å ha kommet meg hjem, dusjet, fått i meg litt mat, og halv sovet foran peisen en stund, ble det på tide å komme seg på personalmøte.

På personalmøtet feiret vi at vi er den barnehagen i FUS som hadde størst nedgang i sykefravær. Vi begynte å diskutere studietur til høsten. Vi lekte “ballongleken”. Den der du har en ballong knytt fast rundt ankelen og skal sprekke andres ballonger. Inni lå det en lapp med et tall, og på et bord lå det en gave med disse tallene på. Dette var vår premie for lavt sykefravær. Jeg fikk prompepute, noe som er døds gøy å bruke med små barn, også med personalet.Videre prata vi også om brukerundersøkelsen, hva vi der skal jobbe med videre, og hvordan dette skal legges frem på SU-møtet til uka. Vi hadde quiz, som for min gruppe gikk rett vest. Bare 11 av 30 riktige. Kan legge den ut, så kan dere se hvor mange dere får riktig. Selvfølgelig hadde vi også litt å spise på, og siden vi vant med lavest sykefravær var det twist og sukkertøy på bordet. Jeg spiste ingen ting. Pausematen vår var grønnsaker og dipp, men der spiste jeg heller ikke noe. Tenker da på magen, også var det vanlig rømme til dippen, og der skal jo jeg egentlig ha laktosefri. Så det gjorde det lettere å ikke spise. 

Utrolig nok holdt magen hele kvelden, og da jeg kom hjem i 21 tiden, gikk jeg bare å la meg.

 

Måltidene i dag ble da:

FROKOST: gresk yoghurt med kiwi + vann

LUNSJ: 2 hjemmelaga horn med ost og skinke + vann

MIDDAG: pizzarester fra gårsdagens middag + vann

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg