Dag 20 uten unødvendig sukker

Idag jobbet jeg fra 09.15 til 16.00. Assistenten min var syk i dag, så jeg hadde vikar. Da klokka ble 09.30 gikk vi i garderoben å kledde på oss. Selvom det var 19 kuldegrader, var foreldrene på min gruppe enige om at de hadde godt av en liten luftetur i dag. Derfor gikk vi en runde som tok ca 30 min å gå. Vi så på flyene og sola på himmelen, fuglene på strømledningene og den gule snøen.

Her kom også filosofen frem: Hvorfor er snøen gul?

Vi kom med ideer og tanker, og så sa noen: “Det er noen som har tissa der”. Men hvem hadde tissa der? Jo det var “vov voven”. Men det var ikke en vov vov, det var flere.

Så da hadde vi det gående hele turen, for rundt barnehagen er det tydeligvis mange som går tur med hunden sin. Så siden barna på min gruppe er veldig glad i å spise snø, som alle andre barn, så snakket vi om at vi i alle fall ikke måtte spise gul snø!

Så er det sesong for sånne ting man ikke liker da. Da snakker jeg ikke om “jeg liker ikke potet”, men jeg liker ikke at det går OMGANGSSYKE! Denne uka, tirsdag-onsdag er det 4 av barna på avdelingen som kaster opp!! 

Krysser fingre for at jeg ikke får dette!!!

Vell hjemme laga jeg meg pizza til middag. kjøttdeig, bacon, løk, vårløk, sopp, ananas, tomatpure, jalapenos, ost og tomater.

Resten av kvelden ble brukt til å se Reggie Yates i Sør-Afrika. Dette er en britisk dokumentarserie, der Reggie reiser rundt å setter lys på forferdelige situasjoner i Sør-Afrika. Dette er et land som er viet til gud, og pinsebevegelsen “Megachurches” er i stor vekst. Vi får f.eks. se milionærpredikanten Mboro. Vi får også besøke Coronation Park utanfor Johannesburg, der fattige hvite afrikanere bor. Motsatt diskriminering. Ettervirkninger av apartheid. I bydelen Cape Flats utenfor Cape Town får vi se et helt nytt regionsykehus, og hvordan de takler at 90% av pasientene kommer med knivstikk-skader. Serien er bare tilgjengelig på denne lenken ut juli 2017. Ellers skal det være mulig å finne den på YouTube: Episode 3 – knife crime EREpisode 1 – Church of incredible happenings

 

Så var det måltidene:

FROKOST: Gresk yoghurt med 2 kiwi + 1 gall eplejuice

LUNSJ: 2 knekkebrød med smøreost og hamburgerrygg + vann

MIDDAG: hjemmelaga pizza + 1 glass appelsinjuice

KVELDS: 2 hjemmelaga horn med ost og skinke + vann

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg