Dag 18 uten unødvendig sukker

I dag angret jeg på at jeg ikke fylte bensin i går kveld. Det var ikke så alt for lett å krabbe ut av senga klokken 06.00, så det ble 06.15.

Jeg kastet sammen noe klær og noe mat også dro jeg. På bensinstasjonen var det heldigvis bare to andre, så der gikk det fort. På vei fra bensinstasjonen til jobb, gikk det derimot relativt sakte. Ikke fordi det var kø, men fordi det var så helvetes glatt. Spesielt glatt var det fra strømmen og opp mot bråteskolen. Der var det omtrent umulig å få feste på bakken, og jeg stort sett bare spant meg opp bakken.

Etter 6 timer på jobb, satte jeg kursen mot Fresh på Strømmen. Her var det tydeligvis også kjempe mange andre som hadde tatt turen i dag, så jeg var ikke alene.  Litt urealistisk at det skal være så mye folk der kl. 13.30 på en mandag.

Etter trening dro jeg på postkontoret å hentet linsene mine, og så dro jeg hjem.

I dag hadde vi den 5. og siste middagen fra Adams matkasse (Fri for-kassen). Laks i skattekiste med risotto. Veldig godt, men jeg måtte løpe på do ca. 1 time etter mat, da risottoen inneholdt Soya (som jeg ikke tåler).

Videre utover kvelden har jeg sett noen episoder av MODUS, som er svensk drama/spenning/krim serie fra 2015. Den går på Tv2 på søndager klokken 21.45, eller du kan se den på Tv2 Sumo.

 

Så var det måltidene da

FROKOST: Gresk yoghurt med sitronsmak (uten sukker), med kiwi + 1 stort glass vann

LUNSJ: 2 hjemmelaga horn med ost og skinke (uten sukker). Noen druer og cherry tomater + 1 stort glass vann

MIDDAG: skattekiste med torsk og risotto + 1 glass Bris

 

I morra starter dagen med kurs

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg