Dag 15 uten unødvendig sukker

I dag skulle jeg egentlig ha jobba fra 08.15-15.00, men da jeg våknet 07.30, ringte de fra jobb å lurte på om jeg kunne komme klokken 08.00 i stede. Noe som er helt greit. Tidligere på jobb, tidligere hjem igjen.

I dag har jeg også sittet i 1,5 time av arbeidsdagen på AMU-møte (arbeidsmiljøutvalget), siden jeg er barnehagens representant i Utdanningforbundet. Så her satt da jeg, representanten vår i fagforbundet, verneombudet og styrer. Vi pratet denne gangen om brukerundersøkelsen vi hadde før jul, hvordan barnehage blir organisert etter sommerferien, arbeidsmiljøet, sykefravær og sånne type ting. FUS hadde nå en periode hvor de ville at alle barnehagene skulle redusere sitt sykefravær med 30%, og vi har gått ned mye mer enn dette, så det skal bli spennende å få en oppdatering på hvordan det har gått generelt i FUS.

I dag har det da også vært for kaldt ute til at vi har kunnet både leke ute, og bor at barna kan sove ute. Så dagen blir litt lang og trang, da er det viktig å lufte litt.

I går var det også ganske kaldt, og vi var inne da også. Siden vi voksne i FUS barnehagene skal være Glødende, Skapende og Tilstedeværende, prøvde jeg å lage litt hverdagsmagi, og tok med meg kokende varmt vann ut for å lage snø. Hun som tok bilder av meg har ikke fått sendt de over enda, så jeg fant en artikkel på Tv2 sine sider, der de forklarer dette eksperimentet. De sier her at det må være 30 kuldegrader, men vi gjorde dette i 16 kuldegrader, og det gikk helt fint. Se video og forklaring HER.

Da klokka ble 14.30 dro jeg sammen med en kollega på Strømmen storsenter. Vi skal ha pinnekjøttmiddag med jobben i kveld, og vi manglet noe å ha på oss. Men vi fant ikke noe spennende å ha på oss, så det ble å dra hjem å grave ut av klesskapet.

Etter å ha spist litt, begynte skattejakten i klesskapet. En dusj hørte også med før man kunne begynne å kle seg for kvelden.

Etter å ha testet en del antrekk ble jeg enig med meg selv om å ta et sort skjørt og en hvit topp.

 

Toppen er fra BikBok, noen år gammel. Skjørtet er fra Edgars (tror jeg) på Oshakati Game Centre i Namibia. Litt vanskelig å huske nå, siden det er 3 år siden jeg var der.

Merke på skjørtet er

 

Når det kommer til sminke, pleier jeg bruke;

1: Mary Kay, Foundation primer

2: Max Factor, Miracle Touch Liquid Illusion Foundation (Warm Almond 45)

3: Bronzing Powder fra HM (Gorgeous tan)

4: Eye liner fra HM (svart)

5: Mary Kay, Brow definer pencil (brunette eller soft black om du vil)

6: Mary Kay, age-fighting lip primer

7: Mary Kay, lash primer

8: Max Factor, False lash effect fusion volume & length, maskara (svart)

9: Max Factor, Intensely Red leppestift

Så ble klokken 19.00 og det var på tide å komme seg tilbake på jobb på pinnekjøttmiddag med alle de herlige damene jeg jobber samme med.

Anitha hadde laget is-lykter sammen med 5-åringene, som de hadde tent på ettermiddagen, så foreldrene deres kunne se når de ble hentet i dag. Disse sto fortsatt da vi kom. De er ikke veldig vanskelige å lage. Man bare fyller en ballong med vann, og lar de stå ute i kulda til de har fryst. Det skal vell å merke fortsatt være ganske mye vann i midten. Altså da bare et tykt is-skall. Så skreller du av ballongen, kakker av toppen og tømmer ut vannet og setter et telys oppi.  

I år fikk vi velkomstdrink. Et glass Martini Asti til oss som skulle drikke, og Askim sider til de som skulle kjøre bil. Bordet var kjempe fint pyntet, og som alltid fikk vi hvert vårt Griseflax, som jeg da selvfølgelig aldri vinner på…..

 

Vi hadde samlet inn penger (50,- fra hver deltager) til gavekort som verten fikk, som takk for at hun er så snill å hvert å lager pinnekjøttmiddag til oss.

Det ble en del alkohol i løpet av kvelden da. Jeg hadde med meg en flaske Jc Le Roux, som er en musserende resevin fra Sør-Afrika. Kjempe god. Den passer til lyst kjøtt, skalldyr og som Apertiff. Vår vert hadde med et par 3 litere med rødvin, som vi drakk til middagen. Her ble det sikkert 4 glass da de var kjempe god

Vi koste oss masse med godt pinnekjøtt, poteter, tyttebær og kålrabistappe. De som ikke kunne spise sau, eller ikke liker, fikk kalkun med brun saus.

Til dessert fikk vi is og Brownies og kaffe.

Mens vi satt her å skravla, spiste, sang og koste oss, snødde det ganske godt ute

Klokken 02.00 hadde vi fått ryddet opp, og det var på tide å dra hjem.

Så da var det disse måltidene da. Nå skal det sies at det sto masse godterier på bordet i kveld, og jeg spiste ingen ting!!!! Jeg spiste heller ikke kake eller is.

 

FROKOST: puffet ris med melk

LUNSJ: 2 hjemmelaga rundstykker (uten sukker) med syltetøy (uten sukker) + 1 kopp te

ETTERMIDDAGSMAT: 2 hjemmelaga rundstykker (uten sukker) med syltetøy (uten sukker) + 1 NOCCO sitron/lime (uten sukker)

MIDDAG: pinnekjøtt, potet og tyttebær. Rosevin, Rødvin og vann.

 

Så er det bare å se hvordan det går i morra

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg