Adams matkasse på vei

Da det var julemesse på varemessa i Lillestrøm, bestilte jeg meg en matkasse hos Adams matkasse. Denne passer fint for min familie, da vi ikke skal ha verken egg, melk eller gluten, og det er nettopp det denne kassen er fri for.

Så på mandag får jeg levert denne kassen. Det passa seg liksom litt dårlig å få den levert i jula, så vi utsatte det til nå. Jeg er kjempe spendt. I denne pakka kommer det svinekoteletter, supersunn fiskepakke, chilli con carne, kylling og sei. Fri for-kassen har dessverre bare et alternativ når det kommer til mengden man får. Så her er det eneste alternativet å bestille mat til 4 personer for 5 av dagene i uka. Men da jeg bestilte min kasse, sa jeg selvfølgelig at de sikkert kan gjøre stor butikk av å lage denne kassen for 1 til 2 personer også.

Den gledelige nyheten er at nå har jeg fått en tipskode, som kan gjøre at dere også får prøve denne ordningen. Da får du en prøve-rabatt på den første kassen du bestiller, og du får også med en gratis fruktkasse denne første gangen.

Så hvis du vil prøve Adams matkasse er det bare å gå inn på adamsmatkasse.no og bruke tipskode: K1176411

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg