Dag 6 uten unødvendig sukker

I dag har det vært ganske kaldt. Da jeg sto opp var det -18 grader.

I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, så det var jeg som åpnet barnehagen klokken 07.00.

På vei til jobb traff jeg på et “fenomen” som jeg ikke har sett før. I alle fall ikke som jeg kan huske. Jeg fikk ikke tatt noe bilder av dette mens jeg kjørte, men da jeg stoppet på jobb fikk jeg tatt noen bilder. Ale “industrilys”, eller lyskastere om du vil, lagde lange lysstolper opp i lufta. Til og med frontlyktene på noen biler lagde slike lysstolper. Kult sant

 

 

Siden det er onsdag, så har gruppa mi turdag. I dag var planen å grille pølser på ake-tur. Det så lenge mørkt ut for turen, men innen klokka ble 10, og vi hadde kledd på oss, så var det bare -13 grader. Så da pakka vi med oss pølser, ved og varm drikke, og gikk oss en liten tur. Det ble ikke noe aking, men vi var ute og koste oss i 2,5 time. Vi spikka grillspyd, lagde bål og grilla pølser og drakk varm solbærsaft. Vi ble selvfølgelig litt kalde på fingrene mens vi spiste, men da var det kjempe fint å kunne stå rundt bålet å varme seg.

Ikke alle 2,5 åringer vet at det er lov å stå såpass nære noe som brenner, så det tok oss litt tid å hjelpe dem å finne ut av hvordan man skulle oppføre seg rundt et bål. Vi fant fort ut at vi måtte stå utenfor den snøen som hadde smeltet på grunn av varmen fra bålet, og at vi måtte stå pent og ikke dytte. Så er det lov å ta av vottene å strekke hendene frem mot varmen.

Vell tilbake i barnehagen var klokka blitt halv 1, og på tide for noen å legge seg. Det tok ikke lang tid å sovne når man var så sliten etter den lange turen. Så ble klokka 1, og min arbeidsdag var over.

 

Etter middag var jeg i Babyshower til en kollega. Her ble det servert bløtkake, muffins, potetgull, seigmenn, sjokolade og brus. Og gjett hvem som ikke spiste noe som helst….Jo det var meg!!!! Super stolt over at jeg greide meg, når det satt 12 andre damer der å spiste kake.

   

Så var det disse måltidene igjen da….

FROKOST: 1 Hjemmelaga rundstykke (uten sukker i deigen) med syltetøy (uten tilsatt sukker), 1 knaske-gulrot + 1 glass Biola

LUNSJ: 2 kylling og kalkunpølser med ketchup (uten sukker)

MIDDAG: Kyllingsuppe av kokosmelk, vann, chili, ingefær, løk og ris + 1 glass sitronvann

MELLOMMÅLTID: 1 knaske-gulrot, 2 cherry tomater, litt honningmelon, noen druer, stangselleri

 

I morra starter vi dagen hos tannlegen 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg