Dag 5 uten unødvendig sukker

Dagen i dag har vært helt grusom! I alle fall starten av den…..

Den startet da vekkeklokka ringte 06.15, men så kom jeg på at jeg hadde satt på en vekkeklokke til, så jeg bare skrudde den av å snudde meg rundt. Da neste vekkeklokke ringte 06.30 stilte jeg den bare på nytt til 07.00, og da den ringte brukte jeg fortsatt 15 minutter på å komme meg ut av senga. Med søvn i øya, og fortsatt halvveis inne i drømmeland, slang jeg bare på meg noen filler og puttet med meg det jeg trodde jeg måtte trenge på jobb. Så var det inn på badet, ut på kjøkkenet å finne seg noe mat, og så ut i garasjen.

Der ble jeg stående i omtrent 15 minutter, med en lighter, å varmet opp bilnøkkelen så jeg kunne få lov til å komme inn i bilen min. Da jeg omsider kom meg inn i bilen, hadde jeg heldigvis husket å sette på motorvarmer, eller hadde jeg måtte gått til jobb. Etter å ha rygget meg ut av garasjen, puttet jeg ledningen til motorvarmer i veska, i tilfelle jeg ikke skulle få start på bilen når jeg skal hjem fra jobb.

På jobb kom jeg meg helskinnet, uten noe tull, og jeg fikk til og med skrevet ut månedplanen før jeg starta. Ellers i løpet av dagen har det vært litt småsure miner hos noen, men dagen har gått glatt. For første gang føltes 30 minutter pause alt for langt ut. Vanligvis føles det som 5 minutter. I tillegg hadde jeg det kjempe gøy sammen med de barna på avdelingen som ikke sover. Vi var ute å akte i rundt 1 time, uten sutring om hvor kaldt det var. Bare latter og morro.

Da klokka ble 15.00, og jeg skulle hjem, var det bare å krysse fingrene for at jeg både kom inn i bilen og fikk starte. Etter at den da hadde stått ute i rundt 7 timer, så jeg veldig mørkt på det. Men heldigvis var det ikke noe problem å komme seg inn i bilen, men det å få start på den, det var bare så vidt. Så bar det ned på obs å handle mat, før jeg dro hjem.

 

Så var det disse måltidene da.

FROKOST: Naturell laktosefri yoghurt med syltetøy (uten sukker)

LUNSJ: 2 hjemmelagede rundstykker (uten sukker i deigen) med syltetøy (uten sukker) + 1 glass vann

ETTERMIDDAGSMAT: 1 tomat, litt agurk og 1 kiwi + 1 glass vann

MIDDAG: Pasta, Gilde kjøttpølse og tomatsaus laga på kræsja tomater og krydder, toppa med litt revet Norvegia + 2 glass farris

KVELDSMAT: 1 kopp te (uten sukker), noen druer og stangselleri

   

Så da var det bare 95 dager igjen da…..

 

Også var det denne treninga da. I dag har jeg tatt meg fri!!! Jeg har nå trent de siste 4 dagene på rad, så nå tar jeg meg en dag fri. På’n igjen i morra 🙂

 

Over til noe litt annet….men ikke helt.

Det er en del skriverier om akkurat denne “100 dager uten sukker” greia nå. Du finner blant annet artikler i aftenposten eller på vektklubben, også er det jo noen sånn som meg som blogger om denne prosessen. Jeg ble selv kontakter av RB i dag med forespørsel om “en prat om hvordan du skal klare dette”. Dette er jo noe jeg gjør for meg selv, uten å ta det alt for seriøst, så jeg ønsker ikke å prate med noen journalister om det. Jeg blogger om det, og det er nok. Disse “100 dagene uten unødvendig sukker”. Ikke helt uten sukker. Og det er viktig å få frem at det ikke er et slanke-opplegg. Det er for å gjøre deg bevisst på hvor mye sukker du dytter i kroppen din hver dag. Det blir kanskje snakk om slanking dersom du drikker 1-2 liter cola om dagen, og nå slutter med det helt, men det er en helt annen side av denne utfordringen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg