Dag 4 uten unødvendig sukker

I dag var det første dag tilbake på jobb etter juleferien. Det var reine marerittet å komme seg ut av senga klokken 05.30 i dag tidlig.

Da jeg endelig kom meg ut av senga var det bare å finne klær og mat, og komme seg ut av døra. I dag var det minus 9 grader ute, og lett snødrev, i følge min Endomondo. Noe som var litt kaldt på min 35 minutters gåtur over isen. Turen til jobb er 3.17 km lang, og jeg forbrant ca 234 kcal med en snittfart på 5.40 km/t, og en max fart på 7.26 km/t.

Siden jeg gikk til jobb, måtte jeg jo også gå hjem. Selv om en av de herlige damene jeg jobber sammen med tilbød seg å kjøre meg hjem. Selv om det fortsatt er minus 9 grader så snødde det ikke lenger, så da er det ikke noe problem å gå hjem. Hjem igjen brukte jeg da 33 minutter, og stansen ble plutselig 3.12 km, selv om jeg gikk akkurat samme vei. Her hadde jeg en snittfart på 5.55 km/t og en max fart på 6.97 km/t, og jeg forbrant ca 236 kcal.

 

 

Så kommer mat delen av dagen da. Mine 2 første måltider var på jobb.

 

FROKOST: 1 hjemmelaga rundstykke (uten sukker i deigen) med syltetøy

LUNSJ: Gresk salat med tzatziki + et bitte lite stykke kake (mandelbunn og gul musse krem)

MIDDAG: 2 pølser og pommes frites + 1 glass melk

MELLOMMÅLTIDER: Klementin, 2 NOCCO Jordbær & Rabarbra (sukker fri) og litt is fra DUGG (380 kcal i hele boksen på 500ml)

 

 

Så i dag har jeg beveget meg en del bort fra denne uten sukker greie. Men det lille kakestykket er unnskyldt med at vi feiret 30 års-lag på jobb. Isen har jeg ikke no unnskyldning for…..

 

Da er det bare å vente på dag 5……

 

obs: I see that I not only have Norwegian leaders. It is desirable that I write posts in English? Let me know 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg