100 dager uten unødvendig sukker

I forhold til mitt nyttårsforsett nr 1, har jeg bestemt meg for å prøve å gjennomføre 100 dager uten unødvendig sukker. Dette er noe jeg fant på facebook.

Så langt går det vel ikke helt bra.

Dag 1 greide jeg fint å holde meg unna alt av søtsaker og brus og alt sånn unødvendig. Jeg hadde hjemmelaga brød uten sukker med skinke til frokost, sammen med et glass melk. Kiwi til lunsj, og salat til middag, sammen med vann med sitronsaft. Trent har jeg også fått gjort. Jeg gikk meg en tur på hele 7,39 km på 1 time og 16 min. Dette på glatte joggesko i snøen. Med snittfart på 5.79 km/t og max fart på 7.93 km/t forbrant jeg ca 577 kcal.

 

Dag 2 er ikke like bra. Jeg spiste yoghurt til frokost, sammen med 1 glass frokostjuice (uten tilsatt sukker). Til lunsj hadde jeg hjemmelaga brød uten sukker med skinke, tomat og agurk, sammen med et glass Biola. Til middag ble det taco. Selvfølgelig spiste jeg tacoshell, og masse grønsaker. Men jeg hadde på guacamole og salsasaus. Til mellommåltid ble det et stykke fyrstekake (melis) da det ble servert kaffe og kake, og litt tortilachips. Trent har jeg også gjort i dag. Jeg var tidlig opp å dro på Fresh på Strømmen. Her var jeg i 1 time og 10 min og tok livet av låra og rumpa mi. Her forbrant jeg ca 640 kcal.

 

Vi får bare håpe de neste 98 dagene blir bedre i forholdt til mat og holder seg gående i forhold til trening…..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg