Den berømte julebordsesongen

Siden jeg har sittet uten nett i nesten to uker, så kommer dette innlegget litt sent. Jeg skulle gjerne ha delt dette med dere med en gang, men det er ikke helt innafor å sitte på jobb å blogge.

Jeg var da på julebord med jobben for 2 uker siden, Lørdag 12. desember. Jeg, og resten av festkomiteen på jobb, hadde planlagt dette i lang tid, og var døds fornøyd med hva vi hadde fått til i år. I 2014 var vi på Latter med show og middag, før alle dro hjem. I år, 2015, ble det andre boller.

Vi møtte opp på jobb klokken 17.00 Alle ikledd et litt utradisjonelt julebordantrekk. Her snakker vi utebukse, jakke, lue og votter.

Enkelte hadde startet kvelden litt tidligere, med litt “alkohyler”. Ikke no alkohyler på meg da, jeg var i år, som i fjor, dårlig i formen, å turte ikke begi meg ut på den reisen.

  

Da klokken ble 17.15 ble vi hentet av taxi og fraktet til Lokation

  

Så da var det avslørt. Julebordet vårt var med Foss-event, og kan virkelig anbefales.

Etter kort info i lavvon, delte vi oss inn i to lag, og startet lekene. Min gruppe var en mann mindre enn de andre. Vi startet opp med listegolf. Her skal hver deltager holde hver sin list og en golfball skal føres over alle listene og ned i en bøtte. Avstanden fra start til bøtta var ca 9 meter, så de første i rekka måtte skjøte på slutten for at vi skulle nå helt bort til bøtta. Kjempe gøy, men en del vanskeligere enn man skulle trodd. Golfballen skal trille forrover hele veien, den kan hverken stoppe, eller trille tilbake. Da må man starte på nytt.

Aktivitet nr 2 var Bjørndalen spesial. Her får du da utdelt den typen skytevåpen man skyter med i ski-skyting. Samme type blink, og selvfølgelig stående skyting. Alle fikk 5 skudd hver seg.

  

Aktivitet nr 3 var kule-labyrint. Et sånt brett med ei kule og masse hull vet. Bare i veldig forstørret versjon.

Aktivitet nr 4 var Jumbo jenga. Her var det om å gjøre å få tatt ut flest brikker, og plassert de på toppen. Selvfølgelig, uten å velte det.

Aktivitet nr 5 var quiz. I kategorien logisk tenkning.

Selve lavvon var veldig stor. De har da bygget en vegg som lavvon står på, slik at det skal bli bedre takhøyde hele veien, ikke bare i midten. Oppvarmingen i lavvoen er gassdrevet, og det er varmelampet i taket, og et bål midt i lavvon. Det er plass til mange, annlegg og bar. Nedenfor lavvon har de også bygget et fint lite hus med 2 utedoer og duftlys 🙂

Da det var tid for middagen kom det inn en egen kokk, som tilberedte maten i lavvon. Vi fikk servert Elg, Villsvin og Hjort, sammen med poteter, grønsaker og tyttebærsyltetøy. Til dessert ble det karamellpudding med karamellsaus.

Etter å ha spist oss gode og mette ble vi sittende rundt bålet å kose oss med musikk og sang. Og noe tok seg en liten svingom.

Alt i alt en kjempe koselig kveld, med herlige kolleger.

Da klokken ble 23.30, ble vi hentet med taxi igjen, og fraktet hjem igjen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg