Heisatur med jentene

1. november hadde Thale bursdag, og i gave spanderte jeg og Anitha halvparten av en natts opphold på Quality spa resort norefjell i Suite. Her snakker vi gang, åpen løsning stue og kjøkken, 2 soverom og ett bad. Det ene soverommet hadde til og med badekar. Utrolig fint!!!

Hotellet har egentlig ikke innsjekk før klokken 16.00, men vi sendte likevel Anitha inn i resepsjonen for å høre hvordan det lå an da vi kom dit ca. klokken 13.00. Rommet var klart det, og de har til og med gratis garasjeplass til alle gjester. 

  
  
   

Vi hadde jo beregnet tiden vår etter at vi ikke fikk komme inn på rommet før klokken 16, så vi hadde på oss godt med tøy, samt ved, pølser og kakao, så vi kunne spise lunsj ute. Vi gikk derfor et stykke langs en skiløype, og satte oss midt i skogen å lagde lunsj. Når det kommer til været, var det stor overgang fra ikke noe snø hjemme, til kne-høyde på snøen i Norefjell.

    
    
  
  

Etter å ha vært ute i det fri i ett par timer gikk vi inn på rommet vårt igjen, og gjorde oss klare for badstue og boblebad. Her ble vi sittende i ca 1 time, før vi så ut som rosiner. Da gikk vi opp på rommet igjen, dusja, spiste middag og ordnet oss til en kveld på hotellets eget utested. Det åpnet ikke før 22.00, så vi hadde litt tid å fordrive.

Kvelden var helt rå, og jeg tok kvelden like etter stengetid, ca klokken 03.00.

Dagen derpå var det opp å hoppe klokken 9, og ut til frokost. Frokosten var kjempe bra. De hadde det tilpasset i forhold til både glutenallergi og melkeallergi. I tillegg var det mye naturlig glutenfritt pålegg og salat, samt varmmat som potet, egg og bacon.

Dette hotellet har også en veldig tidlig utsjekk, klokken 11.00, og vi måtte ut litt før, siden vi hadde booket tid i klatreveggen fra 11.00 til 12.00.

   SONY DSC
    

Så var det bare å vende snuta hjemover igjen. Da jeg var hjemme ca. 14.30 var det ikke annet å gjøre enn å legge seg nedpå litt å sove en times tid. En slitsom, men kjempe fin helg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg