På nytt og på nytt – My life

Når sant skal sies, så er jeg elendig på å blogge. Det har du sikkert fått med deg, dersom du er en av de som har vært innom å lest litt. Nå har jeg da vært her nok en gang, slettet masse gamle innlegg, og tenkt at “Nå starter jeg på nytt”!!!

Men når man starter bloggen på nytt, hva skriver man om???

 

Så, jeg starter bare opp med å fortelle om meg selv, og det som har vært til nå:

 

Jeg heter Veronika, og er født og oppvokst på Ellingsrudåsen i Oslo. Mer spesifikt, født 30. juli 1987.

Jeg ble døpt i Ellingsrudåsen kirke, og gikk på Ellingsrudåsen barneskole. Jeg har to yngre søsken. En bror født i november 1990, og en søster født i september 1994.

Som veldig liten drev jeg med ballett, men byttet fort til fotball (Ellingsrud idrettslag). Deretter håndball for Ellingsrud og svømming for VARG svømmeklubb på Furuset.

Vinteren i 1999 flyttet vi fra Ellingsrudåsen til Løvenstad, i Rælingen. Akkurat tidsnok til å feire jul i nytt hus. Så i 1999 gikk jeg da i 7. klasse på Ellingsrudåsen barneskole, og i 2000 gikk jeg plutselig  i 7. klasse på Løvenstad barneskole. Man kan godt kalle det en jævlig (sorry ordbruken) nedtur. Jeg gikk fra å være, kan man si: populær, på Ellingsrud, til å ikke ha en eneste venn på Løvenstad. I tillegg mistet jeg sakte men sikkert kontakten med alle vennene mine på Ellingsrud.

Så kom man til Sandbekken ungdomsskole fra 2000-2003. Relativt greit. Men jeg visste at jeg ville bort heri fra, så da vi skulle søke på videregående skoler søkte jeg meg inn på Lørenskog VGS. Sammen med kun en annen fra Løvenstad.

Jeg kom heldigvis inn på Lørenskog, og gikk der fra 2003-2006. Grunnkurs Hotell,- og næringsmiddelfag, VK1 Kokkfag og VK2 Almenfaglig påbygning. RUSS 06!!! De 3 kuleste åra på lenge.

I 2003 startet jeg også å jobbe på McDonalds på Strømmen. Det de nå kaller Strømmen DT. Avdeling 65.

Da jeg slutta på videregående fikk jeg lærlingeplass hos Bølgen & Moi på Høvikodden i Bærum, og jeg gikk drastisk ned i stillingsprosent hos Mcærn. Jeg holdt ikke ut i Bærum så lenge, så jeg gikk “all inn” hos Mcærn, og jobbet meg oppover i stillingene. Fikk kurs etter kurs, og var til slutt kvalifisert til å jobbe som restaurantsjef.

I 2009 dro jeg ca. 2 måneder til Magaluf på Mallorca, for å ta utdanning som bartender. Dette var kjempe gøy, og jeg fikk også jobbe litt på det dykkesenteret der jeg tok dykkelappen i 2008. Da jeg kom hjem fra denne turen, fikk jeg deltidsjobb på Klimt i Lillestrøm, som bartender annenhver fredag og lørdag natt. Her jobbet jeg vel i litt over 1 år, før det ble for mye.

I 2010 starta jeg på Førskolelærerutdanningen på Høgskolen i Hedmark, avd. Hamar. Nett,- og samlingsbasert vell å merke. Skole 1 uke i mnd. Resten jobbet man selvstendig hjemme.

Jeg slutta i Mcærn og gikk arbeidsleding i ca 6 mnd, før jeg fikk tilbake jobben min.

Siste året her, skulle vi velge fordypningsemne, som vi skulle skrive Bacheloroppgave ut i fra. Jeg valgte da å reise til Namibia i Afrika. Jeg reiste fra Gardermoen 1. februar 2013, og landa på Gardermoen igjen 4. mai 2013. I mellomtiden hadde jeg da vært i både Namibia, Angola, Botswana og Zimbabwe.

Da jeg kom hjem sa jeg opp jobben min i Mcærn, for andre gang, men nå for godt.

Etter examen 2013 fikk jeg meg jobb som pedagogisk leder i en barnehage i Lørenskog kommune, men det passet meg ikke helt likevel, siden jeg ville studere videre. Så da fikk jeg jobb i en barnehage i Skedsmo kommune i stede. Her kunne jeg studere samtidig som jeg jobbet som pedagogisk leder.

Så fra 2013-2014 gikk jeg Årsstudie GLSM (Grunnlegende lese,- skrive, og matteferdigheter), slik at jeg også kan jobbe i 1.-4. klasse en gang i fremtiden. Enn så lenge mangler jeg Norsk examen…..

I 2014 starta jeg på Årsstudie Engelsk 1.-7. klasse, men dette ble for vanskelig oppi avdelingsbytte på jobb, så jeg droppa av da vi kom til examen halvveis. Det var liksom ikke noe vits, når jeg ikke hadde hatt tid til å lese.

Nå er snart 2015 over, og jeg har fortsatt ikke tatt Norsk examen som jeg mangler, og jeg vet ikke om jeg skal ta opp Engelsk igjen, eller velge ett annet fag. Ikke vet jeg når jeg skal, eller om jeg gidder begynne på’n igjen med skole.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg